Resultaten filteren

Prijs

€ 8 - € 22
Toont 1 - 8 van de 8 items
 • 1 Recensie
  €9,95
  1 Review
  Deze heerlijke hot chocolate vervult al je chocoladewensen. De witte chocola is lekker zoet. Voor de echte zoetekauw. Te bereiden met melk en heerlijk romig en vol van smaak. Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • €9,95
  Deze heerlijke hot chocolate is bedoeld voor de echte choco addicts onder ons en vervult al je chocoladewensen. Deze hot chocolate bereid je met warme melk en is heerlijk romig en vol van smaak. Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • 1 Recensie
  €9,95
  1 Review
  Dol op gezouten boter caramel? Wij ook. Deze romige cacao is dan ook een verrassing. We verwachten een heftige smaak maar het blijft gelukkig chocolademelk, met een lekker toefje salted caramel. Dat wel! Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • €9,95
  Deze heerlijke hot chocolate vervult al je chocoladewensen. Te bereiden met melk en heerlijk romig en vol van smaak. Blik 350gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • €9,95
  Deze heerlijke hot chocolate vervult al je chocoladewensen. Zonder twijfel een van de meest luxe cacao's. Een basis van melkchocolade met marshmallows, kersen, toffees en sultana's. Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
 • €21,90
  Keuzestress van die heerlijke Whittard smaken of op zoek naar een cadeau voor de chocoholic. Dan is dit de ultieme giftset. Met drie blikken in de populairste Whittard smaken: Luxury, 70% en de White Chocolate. De hot chocolate bereid je met warme melk en is heerlijk romig en vol van smaak. Echt het proeven waard. 3* 120 gram cacao in een mooie giftset.
 • €9,95
  Specerijen met witte chocolade! De romige smaak van de cacao van witte chocolade past perfect bij de kruidige kurkuma en kaneel. Geinspireerd op de bruisende kruidenmarkt van Mumbai, is het een ideale metgezel op winterse dagen. Wij vinden 'm in ieder geval heerlijk, helemaal als je twijfelt tussen een chai of warme choco. Blik 350 gram, genoeg voor ca....
 • €9,95
  Voor de liefhebbers van Crème Brulee en warme chocolademelk hebben we nu een fantastische combi. Deze chocolademelk geeft de smaak van zoete witte chocolade in combinatie met de gekarameliseerde rietsuiker en butterscotch. Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 
Toont 1 - 8 van de 8 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu