Resultaten filteren

Prijs

€ 2 - € 25
Tea Bar heeft een uitgebreide selectie aan accessoires en theegadgets om je losse thee mee te zetten. Hoe meer ruimte de thee heeft hoe lekkerder deze wordt. Op de achterkant van je Tea Bar zakje staat een zetadvies. Volg deze op voor het beste resultaat. Wij zetten de thee graag in een thee zeefje, die heb je los voor kopjes maar je hebt ook po...
Meer
per pagina
Toont 1 - 30 van de 37 items
 • 1 Recensie
  €2,95 t sac 1
  1 Review
  T-sacs zijn ideaal voor het gebruik losse thee. Papieren, chloorvrije theezakjes, in 4 verschillende maten, die je zelf kunt vullen met de thee, rooibos of kruiden van je keuze. Inhoud 100 stuks. maat 1 voor kopjes maat 2 voor kleine potjes maat 3 voor grote potten
 • 1 Recensie
  €6,95
  1 Review
  Sjieke theezeef met 2 vleugetjes. Met lekbakje. Roestvrij staal. Geschikt voor grote koppen en theepotten.  Ook geschikt voor Rooibos. 59 mm breed. 
 • 1 Recensie
  €6,50
  1 Review
  Handige theezeef met decoratie. Met uitlekbakje. Geschikt voor grote koppen en theepotten. Tip: gebruik 1 theelepel thee per kop of gebruik een maatlepel. De thee heeft ruimte nodig om uit te zetten. Hier vind je meer zetadvies voor de juiste bereiding.
 • 1 Recensie
  €3,50
  1 Review
  Een handige measuring spoon om losse thee mee af te meten. Zo wordt losse thee zetten nog handiger. Een maatschep thee per kop is voldoende. Deze lepel is gemaakt van RVS. Voor lichte, losse thee en kruiden zoals kamille kun je iets meer gebruiken. Voor alle losse thee geldt dat je iets meer geduld moet hebben dan een zakje. De thee heeft even tijd nodig...
 • 3 Recenties
  €5,95 100 gram
  3 Reviews
  Tea Bar heeft lang gezocht naar classic blikken waar je thee lekker lang vers in blijft. Deze blikken zijn wat ons betreft perfect. Mooi en handig tegelijk. In 5 maten. Zie hieronder voor meer info.NB: de blikken zijn nog niet schoongemaakt. Dit is wel aan te raden voor gebruik.
 • 1 Recensie
  €4,50
  1 Review
  Handige theezeef met 2 vleugetjes. Geschikt voor grote koppen en theepotten. Tip: gebruik 1 theelepel thee per kop of gebruik een maatlepel. De thee heeft ruimte nodig om uit te zetten. Hier vind je meer zetadvies voor de juiste bereiding.
 • €3,75
  Handige thee eitang voor 1 kopje in de vorm van een hartje. Tip: vul je theelepel slechts aan één kant. De thee heeft ruimte nodig om uit te zetten. Hier vind je meer zetadvies voor de juiste bereiding.
 • €2,95
  Thee ei-lepelklem, makkelijk in gebruik. Bedoeld voor een enkel kopje. Tip: vul je theelepel slechts aan één kant. De thee heeft ruimte nodig om uit te zetten. Hier vind je meer zetadvies voor de juiste bereiding.
 • 2 Recenties
  €8,25
  2 Reviews
  Thee thermometer in mooi houten etui: onmisbaar voor de liefhebber van groene en witte thee. Je groene en witte thee wordt het lekkerst als je het water laat afkoelen tot ca. 80 graden. Meer theetips vind je hier.
 • €3,75
  Lief thee-ei in de vorm van een hartje voor een kopje of potje. Tip: gebruik 1 theelepel thee per kop of gebruik een maatlepel. De thee heeft ruimte nodig om uit te zetten. Hier vind je meer zetadvies voor de juiste bereiding.
 • Tijdelijke aanbieding
  3 Recenties
  €7,95 €9,95
  In prijs verlaagd!
  3 Reviews
  Dit badeendje vrolijkt je thee nog meer op. De eend is bedoeld voor een kopje thee. Het zeefje is er gemakkelijk af te halen waardoor je deze goed kunt vullen en schoonmaken.  Tip: gebruik 1 theelepel thee per kop of gebruik een maatlepel. De thee heeft ruimte nodig om uit te zetten. Hier vind je meer zetadvies voor de juiste bereiding.
 • €3,50
  Terug van weggeweest: het ouderwetse thee-ei in modern RVS. Geschikt voor een kopje of potje thee.
 • Tijdelijke aanbieding
  2 Recenties
  €9,95 €11,95
  In prijs verlaagd!
  2 Reviews
  Isn't he cute! Deze zeekoe vrolijkt je thee op. Vul z'n buikje met thee en hang 'm aan je glas. Makkelijker kan het niet!  Gemaakt van voedselveilige siliconen. Mag in de vaatwasser en magnetron. Wordt geleverd in een doosje.
 • 2 Recenties
  €19,95
  2 Reviews
  Met de teamaker is het zetten van losse (ijs)thee een fluitje van een cent. De thee heeft alle ruimte om de smaak te ontwikkelen en dankzij de handige filter blijven de blaadjes in de teamaker achter. De pot heeft een inhoud van 0,5 liter en is ook geschikt voor koffie. Voor ijsthee laat je de thee in de teamaker afkoelen en schenk je deze daarna in een...
 • €6,95
  Een thee ei in de vorm van een robot. De robot heeft lange armen en kan daarom goed in een klein potje of glas geplaatst worden. Wordt geleverd met uitlekbakje.  Tip: gebruik 1 theelepel thee per kop of gebruik een maatlepel. De thee heeft ruimte nodig om uit te zetten. Hier vind je meer zetadvies voor de juiste bereiding.
 • Tijdelijke aanbieding
  €9,95 €11,95
  In prijs verlaagd!
  Leuke theegadget in de vorm van een mannetje. De broek van Mr. Tea kun je vullen met thee.  Gemaakt van voedselveilige siliconen. Mag in de vaatwasser en magnetron. Wordt geleverd in een doosje.
 • €10,25 groen
  Al jaren een topper in ons zeefjes assortiment. Het design thee ei van Adhoc. Je schept de losse thee in het ei en plaatst deze in een kopje of potje kokend water. De floatea blijft drijven. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
 • €4,95
  Handige thee eitang voor 1 a 2 kopjes in de vorm van een hartje. Ook geschikt voor heel grove thee. 
 • 1 Recensie
  €7,50
  1 Review
  Zet jij net als ons de ene keer een pot thee en de andere keer een kop? Dan is deze maatlepel erg handig. De ene kant is voldoende voor een pot thee (ca 1 lt) de andere voor een kop. Zo heb je altijd de juiste hoeveelheid thee.
 • €2,95
  Handige thee eitang voor 1 kopje. Vanwege de grootte van de gaatjes is deze minder geschikt voor rooibos.
 • 4 Recenties
  €25,00 paars
  4 Reviews
  Met deze handige theebeker kan je onderweg thee zetten. Hij kan in de vaatwasser en magnetron, lekt niet en leent zich prima voor een 2e opgieting. Je begrijpt, wij zijn fan!  In 4 kleuren. Blijft ca 2,5 uur warm. + Inhoud: 0,35 liter! + Lekt niet + Dubbelwandig + Zeefje voor losse thee - Zeefje soms lastig schoon te maken bij fijne soorten
 • €3,75
  Handige bolvormige eitang voor grove losse thee zoals kamille. Gechikt voor een kopje.
 • €1,25
  Een handig plastic schepje voor de juiste hoeveelheid thee. Voor fijne thee neem je een lepeltje en voor grove thee en kruiden gebruik je 2 theelepels per kop. Zo heb je altijd de juiste hoeveelheid thee. Komt in 4 kleuren. Wij verrassen je met de kleur. 
 • €13,25 wit
  Met de Hangtea van AdHoc maakt u een perfect kopje thee en geeft uw kopje een designuitstraling. U schept de losse thee in het ei en plaatst deze in een kopje/ pot heet water. De floatea blijft dankzij het verzwaarde uiteinde hangen. 
 • €3,95
  Groene  en witte thee zet je het lekkerste met een  trektijd van 3 minuten. Ideaal daarvoor is een tea timer zoals een zandloper. Deze is geschikt voor groene thee. We verkopen ook zandlopertjes voor zwarte en kruidenthee.
 • €3,95
  Zwarte thee zet je het lekkerste met een  trektijd van 5 minuten. Ideaal daarvoor is een tea timer zoals een zandloper. Deze is geschikt voor zwarte thee. We verkopen ook zandlopertjes voor groene en kruidenthee.
 • €3,95
  Kruidenthee zet je het lekkerste met een trektijd van 7 minuten. Ideaal daarvoor is een tea timer zoals een zandloper. Deze is geschikt voor kruidenthee. We verkopen ook zandlopertjes voor groene en zwarte thee.
 • Tijdelijke aanbieding
  €9,95 €11,95
  In prijs verlaagd!
  Losse thee heeft tijd nodig. Gelukkig heeft deze slaapkop geen haast. Vul de luiaard met thee en hang 'm aan z'n klauwtjes in je kop. Gemaakt van voedselveilige siliconen. Mag in de vaatwasser en magnetron. Wordt geleverd in een doosje.
 • Tijdelijke aanbieding
  €9,95 €11,95
  In prijs verlaagd!
  Isn't she cute! Deze schattekat vrolijkt je thee op. Vul de tea kitten met thee en hang 'm in je kop. Gemaakt van voedselveilige siliconen. Mag in de vaatwasser en magnetron. Wordt geleverd in een doosje.
 • €9,95
  Ga op theesafari met deze ubercute tea hippo. Vul z'n buik met losse thee en hang 'm in je kop. Wordt geleverd in een giftdoosje. Meer specificaties vind je onderaan de pagina.
Toont 1 - 30 van de 37 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu