Ondersteuning Dieet

Theedrinken is sowieso een goede gewoonte; het zorgt voor voldoende hydratatie gedurende dag, kan "ongezonde" dranken zoals koffie of frisdrank vervangen en het geeft je een rustmomentje. Ook kan het helpen ter ondersteuning van je dieet. Wil je afvallen? Of zit je gewoon goed in je vel maar wil je er liever geen kilo's bij? Tea Bar biedt verschillende theeblends aan die niet alleen een gezonde gewoonte zijn, maar ook nét iets extra's...

Lees meer
 • The Skinny Nut Pu Erh

  Pistachenootjes worden in Amerika ook wel the skinny nuts...
  € 5,95
  Bekijk product
  Pistachenootjes worden in Amerika ook wel the skinny nuts genoemd omdat ze veel voedingsstoffen en weinig calorieën bevatten. In deze pistache & Pu Erh (ook bekend als afvalthee) melange zit natuurlijk helemaal geen calorieën. Een aanrader voor echte pistache liefhebbers!
 • Skinny Lemon Pu Erh Bio

  Deze citroenthee heeft Pu Erh thee als basis. Pu Erh is een...
  € 6,50
  Bekijk product
  Deze citroenthee heeft Pu Erh thee als basis. Pu Erh is een cafeïnerijke, zwarte thee die bekend staat als 'dieet' thee. Pu Erh heeft de volgende effecten:
  • Het stimuleert je spijsvertering
  • Het vermindert je hongergevoel
  • Het ontslakt en reinigt je darmen
  • Het verbetert je vetverbranding
  Daarnaast is deze citroenvariant ook nog eens erg lekker. Ook een aanrader voor de niet-afvallers.
 • Deep Detox Hemp Bio

  Ontgiften doe je van binnenuit: gezond eten, goed slapen en...
  € 7,50
  Bekijk product
  Ontgiften doe je van binnenuit: gezond eten, goed slapen en veel bewegen. Ondersteun je gezonde leefstijl of dieet met een lekkere detox thee zoals de Deep Detox. Pu Erh kan het hongergevoel verminderen, lapacho staat bekend om de ontstekingsremmende werking en rooibos zit vol met vitamine c: samen vormen ze de ideale basis voor een krachtige detox thee!

  Lees onze blog voor meer info over CBD thee

 • Hibiscus

  Hibiscus heeft een friszure smaak en staat bekend om haar...
  € 4,75
  Bekijk product

  Hibiscus heeft een friszure smaak en staat bekend om haar geneeskrachtige werking. Het werkt laxerend en vochtafdrijvend en bevat het veel vitamine c. Hibiscus is geschikt als onderdeel van een detox. Ook lekker als gezonde ijsthee. Hibiscus en rozenbottel komen van dezelfde plant en hebben een vergelijkbare smaak. 

  Al onze losse thee wordt geleverd met een zetadvies voor de juiste bereiding. 

 • Brandnetel

  Brandnetel staat bekend om haar reinigende werking. Het...
  € 4,75
  Bekijk product

  Brandnetel staat bekend om haar reinigende werking. Het werkt bloedzuiverend en vochtafdrijvend. Geschikt voor een mooie huid en als ondersteuning bij een dieet of als detox kruiden. Meer info over brandnetel vind je hier.

  Al onze losse thee wordt geleverd met een zetadvies voor de juiste bereiding. Een zakje van 100 gram is voldoende voor ca. 40 koppen of 20 potten thee.

 • Green Powerrr Bio

  Met trots presenteren we onze ultieme powerblend met...
  € 6,95
  Bekijk product

  Met trots presenteren we onze ultieme powerblend met groene, witte en zwarte thee. Als je op de gezonde tour bent of wil gaan dan kan deze mix met matcha, guarana en spirulina niet ontbreken!

  Onze thee wordt geleverd met een 
  zetadvies. Een zakje van 100 gram is voldoende voor ca. 40 koppen.