De beste thuiswerkthee voor optimale concentratie

- Categories : Alle blogs

Focus, focus.. foc.. wat zei je?

Terwijl sommige dingen volledig stil staan door het Covid-19 virus, gaat voor anderen het werkende leven gewoon door. Soms zelfs met de dubbele snelheid. Er gaat dan niets boven een goede concentratie in deze tijden van thuiswerken, thuisonderwijs en andere thuisblijfperikelen. Ook het Tea Bar team werkt deze dagen door vanuit huis of vanaf de inpaktafel en dat heeft ons een aantal lessen en tips opgeleverd. die we graag met jullie delen. Want niet alleen focus en concentratie zijn belangrijk, goede rustmomenten zijn ook broodnodig. En ja, dat gaat natuurlijk fijn samen met een goede kop thee. Hieronder zetten we onze eigen favoriete 'thuiswerkthee' voor je op een rij.

Lavendel

Voor Tea Bar eigenaresse en hoofd Horeca Fenje is het back to basics; overdag een goede kop matcha (koud of warm) om het energielevel op peil te houden. 'S avonds voor de goede nachtrust pure lavendel, soms gemixt met kamille voor een gegarandeerd diepe slaap.


Good Vibrations Bio

Favoriete work work work thee van content manager Janneke; de Good Vibrations Bio. Een vrolijke en fruitige mix met groene thee, jasmijnparels, mango en stukjes appel. Het houdt je positiviteit op de been en verveelt niet snel. Thuiswerktip van Janneke: focus verhogende pianomuziek op je koptelefoon/oortjes en gaan.


Energiebooster bio

Bram pakte het liefst in met een grote pot Energiebooster op tafel. De naam zegt het al. Deze frisse kruidenmix bevat slechts drie ingrediënten: gember, citroengras en rozen. Deze zijn niet alleen heel dorstlessend maar ook nog eens gezond en goed voor je concentratie. Fijne bijkomstigheid: de thee is ook lauw of afgekoeld nog lekker.


Green Powerrr bio

Inpakker Esmee blijft fris en helder met haar Ol time favorite Green Powerrr. Deze melange van groen, witte en zwarte thee is een krachtpatser op de werkvloer door de toevoeging van matcha, guarana en spirulina. Wel een voor overdag. 


Gesneden gember met....

Tea Bar eigenaresse Sara mengt momenteel het liefst alles met gesneden gember. Verse gember is ook heel lekker maar de gedroogde gember is ready to useen net een tikje sterker. Overdag een mix van gember met verveine of lindebloesem. 's avonds met de rooibos naturel of om de Sweet Dreams wat meer pit te geven. 

Share this content

Add a comment