Ontdek onze nieuwe zomerse smaken.

- Categories : Alle blogs

Wij zijn enthousiast om onze nieuwe theesoorten met jullie te delen. Ontdek de heerlijke nieuwe smaken die wij hebben toegevoegd aan ons assortiment:

Sweet Harmony Bio

Een perfecte combinatie van zoet en pittig voor de steeds warmer wordende avonden. Deze verkwikkende mix van zoethoutwortel, venkel, gember, kamille, pepermunt, kardemom, kaneelstukjes en anijszaad is de ideale keuze voor liefhebbers van kruidenmelanges.

Clean and Green

Een heerlijke zomerse melange voor overdag. Deze blend van groene Sencha thee en Ti Kuan Yin Oolong thee is aangevuld met frisse komkommer tonen, zoete en kruidige jeneverbes en een scheutje sappige citroen.

Fresh Start Bio

Begin de dag fris en vol energie met deze heerlijke kruidencompositie met Mate. Deze blend bevat verkoelende eucalyptusblaadjes, milde en zoete appelmunt en pittige citroenverbena.

Healthy Habit Herbs

Een frisse combinatie van pepermunt, citroenmelisse en Romeinse kamille, bekend om hun weldadige eigenschappen. Deze kruiden hebben een ontspannende werking op lichaam en geest, perfect voor iedereen die wel wat rust kan gebruiken.

Bij Tea Bar streven wij ernaar om onze klanten altijd de beste kwaliteit thee te bieden. Onze nieuwe smaken zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten alleen de beste ingrediënten. Wij hopen dat onze klanten net zo enthousiast zijn over deze nieuwe smaken als wij. Probeer ze allemaal en ontdek jouw nieuwe favoriet!

Share this content