Nieuw product
Twee probeerverpakkingen van de Molina Chai reeks; de klassieke Chennai Masala Chai (Vegan) en de Original Spice Chai Kerala.
Los de Chai op in warme (soja)melk. Gebruik ongeveer een eetlepel per kop.
Chai is in veel verschillende varianten en smaken en merken te verkrijgen. Tea Bar verkoopt chai van David Rio, Molina en de Chai Company. Voor ieder wat wils...
Hieronder het recept voor de basis maar o zo lekkere Chai Tea Latte
De Chai Tea Latte is eenvoudig en zeer snel te bereiden met een van de verschillende smaken Chai. Volg de onderstaande stappen en geniet binnen een mum van tijd van een heerlijke zelfgemaakte Chai Tea Latte.
Chai Tea Latte
1. Vul een kopje of glas (0,2 L) met een klein laagje (soja)melk of water
2. Voeg hier 1 eetlepel Chaipoeder of vloeibaar Chai concentraat naar keuze aan toe en roer tot de Chai oplost
3. Vul het kopje of glas met (opgeschuimde) warme melk of water (varieer naar hartelust met soja/amandelmelk etc)
Make it dirty? Voor een Dirty Chai Latte voeg je een shot espresso toe.
Voor een Iced Chai Latte doorloop je dezelfde stappen met koude (soja)melk of koud water, voeg een schep ijsblokjes toe en klaar is de zomerse variant van de chai.
Ingrediënten
Ingrediënten Kerala:
Kokosbloesemsuiker*, maltodextrine, magere melkpoeder (kokosolie, maïs siroop, melkeiwit [lactose vrij]), maltodextrine, zwarte thee extract, natuurlijk aroma, chai kruiden ( laoswortel, gember, kaneel, kardemom, zwarte peper, piment). *biologisch
Ingrediënten Chennai:
Biologische kokosbloesemsuiker, maltodextrine, natuurlijk aroma, kruiden (kaneel, gember, zwarte peper, nootmuskaat, gember, kruidnagel, piment).
Bij Tea Bar kun je Tea miles sparen. Het spaarsysteem werkt als volgt: