Molina Kerala chai 300 gram

€ 16,50
Lekker spicy en niet extreem zoet. Van Molina Chai worden we heel gelukkig. De Kerala is een traditionele masala chai met zwarte thee en als extra wat laos. Bevat biologische kokosbloesemsuiker. Alsof je 'm zelf gemaakt hebt. Pot 300 gr= 30-40 koppen chai. Je kunt hem maken met (plantaardige) melk. 
  • GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
  • Bevat geen geraffineerde suiker en kunstmatige kleur en smaakstoffen.
Niet op voorraad

>Verdien 3 punten/€ 0,75 Verdien 3 punten/€ 0,75 (Elke € 5,00 besteed = 1 punt, 1 punt = € 0,25 korting)
Uw winkelwagen bevat in totaal 3 punten die kunnen worden omgezet in een tegoedbon van € 0,75.
Ingrediënten:
kokosbloesemsuiker*, maltodextrine, magere melkpoeder (kokosolie, maïs siroop, melkeiwit [lactose vrij]), maltodextrine, zwarte thee exctract, natuurlijk aroma, chai kruiden ( laoswortel, gember, kaneel, kardamom, zwarte peper, piment). *biologisch

Voedingswaarde:
VOEDINGSWAARDE PER 100g:
Energie 391 kcal
Vetten 9,2 g
- verzadigd 9,2 g
Koolhydraten 75 g
- suikers 26,5 g
Vezels 0,5 g
Eiwitten 1.7g
Zout 0.3 g
Vitamines en mineralen
- kalium 11,3 mg
- calcium 13,1 mg
- magnesium 3.4 mg
- fosfor 9,9 mg

GEZOND

Wat maakt Molina Chai bijzonder en gezond? Zij is gezoet met biologisch kokosbloesemsuiker, zonder geraffineerde suikers en zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Door uitblijven van raffinage of verhitting bij de productie van kokosbloesemsuiker is zij rijk aan goede voedingsstoffen zoals B-vitamines en mineralen als magnesium, ijzer, zink en kalium. 

Molina Chai bevat ook aanzienlijk minder calorieën dan veel populaire Chai’s op de markt doordat ons recept op smaak wordt gebracht met kwalitatief hoogwaardige specerijen en andere puur natuurlijke smaakstoffen. 

AUTHENTIEK EN PUUR 

Onze specerijenmix komt grotendeels overeen met de originele Chai-recepten uit India, in het bijzonder uit Kerala. Uiteraard kent elk gebied in India een lokaal recept voor Chai.  Onze Chai bestaat uit gember, kardemom, kaneel, zwarte peper, piment, plus onze eigen twist met Laoswortel.  In Molina Chai zul je een gebalanceerde mix van kruiden proeven, zonder de overheersing van kaneelpoeder en suiker. 

DUURZAAM 

Kokosbloesemsuiker is een zeer duurzaam zoetmiddel. De boeren die kokosnoten verbouwen halen de nectar zorgvuldig uit de kokosbloesem waarmee de bloesem zelf niet verloren gaat. Dit proces zorgt er voor dat de boom nog steeds kokosnoten kan produceren wat ook een belangrijke inkomstenbron is voor deze boeren. 

 

Datasheet

Type:
De basis masala chai van Molina met een extra twist van laos

Specifieke referenties

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.