10%
Off

70% cacao Whittard of Chelsea

Nieuw product

Deze heerlijke hot chocolate is bedoeld voor de echte choco addicts onder ons en vervult al je chocoladewensen. Deze hot chocolate bereid je met warme melk en is heerlijk romig en vol van smaak. 

Blik 350 gram, genoeg voor ca. 25 koppen heerlijke, volle chocolademelk. 

Tijdelijke aanbieding

€9,81

€10,90

- +

Schrijf je recensie

70% cacao Whittard of Chelsea
We vinden het heel fijn als je onze thee wilt reviewen. Zo help je andere nog beter hun keuze te maken. Wil je je review liever zonder achternaam plaatsen? Log dan eerst uit en kies daarna een ' zelfgekozen' naam boven je recensie. Alvast veel dank.

Schrijf je recensie

 
Product reacties (0)

Info & Specificaties

 
Meer informatie

Cocoa (70%), Sugar, flavouring.   Suitable for Vegetarians,Vegans, Coeliacs & those with Lactose intolerance.   

De Whittard is niet alleen lekker om te drinken maar ook in recepten.
Dit is één van onze favorieten: gegarandeerd complimenten, snel te maken en lukt altijd.

Caramel brownies met dulce de leche (recept van Levine van Doorne)

Een perfect recept voor sinner sunday. Nodig:

  • 115 gram ongezouten roomboter, in stukjes
  • 170 gram pure chocolade, fijn gehakt
  • 25 gram Whittard cacao naar keuze (geen witte chocola)
  • 3 eieren, maat L
  • 200 gram suiker
  • snufje zout
  • 1 theelepel vanille extract
  • 140 gram patentbloem
  • 100 gram geroosterde pecan- of walnoten, grof gehakt
  • 1 blikje Dulce de Leche* (zelf maken van gecondenseerde melk). 


Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Bekleed een vierkante vorm (20x20cm) met bakpapier
  3. Smelt de boter in een pan op laag vuur en roer chocolade erdoor
  4. Roer de cacaopoeder door het boter/cacaomengsel tot alles is opgenomen
  5. Voeg de eieren één voor één toe, roer er dan de suiker, vanille extract, zout en de bloem door.
  6. Roer er als laatste de noten door.
  7. Schep de helft van het deeg in de vorm. Verdeel 1/3 van de Dulce de Leche gelijkmatig over het deeg. Een mes door het deeg trekken zodat een gemarmerd effect ontstaat.
  8. Verdeel het resterende deeg erover en schep dan de resterende Dulce de Leche erover. Weer met een mes door het deeg trekken zodat een gemarmerd effect ontstaat.
  9. Plaats in het midden van de oven voor circa 35-45 minuten. Een prikker moet er schoon en droog uitkomen.
  10. Haal uit de oven en laat afkoelen. 

*Dulce de leche maak je gemakkelijk zelf: wikkel de verpakking van één of meer blikjes gecondenseerde melk van Friesche Vlag en doe deze (blik gesloten!) in een pan met kokend water en laat deze 2,5 tot 3 uur zachtjes pruttelen. Zorg dat ze onder water blijven. Wij doen ze graag een nachtje in een hooimadam. Lekker duurzaam!

Lekker op brood, met aardbeien, over ijs. You name it...

 
Specificaties
Type:Cacaopoeder op basis van pure chocolade

Tea Bar spaarsysteem

Bij Tea Bar kun je Tea miles sparen. Het spaarsysteem werkt als volgt:

  • Bij iedere besteding van 5 euro ontvang je een Tea Mile
  • Iedere Tea mile is € 0,25 waard
  • De Tea miles zijn in te wisselen bij iedere bestelling vanaf €7,50, ga hiervoor naar "Mijn Tea Miles"
  • De Tea miles zijn onbeperkt geldig en worden bijgeschreven nadat de order is verstuurd
  • Wil je zien hoeveel Tea miles je hebt gespaard? Ga dan naar  "Mijn Tea Miles"

Menu