Ben jij een echte theeliefhebber? Dan ben je bij Tea Bar aan het juiste adres! In onze webshop
vind je een ruime keuze aan unieke theesoorten. De meeste daarvan zijn speciaal voor Tea Bar samengesteld. Wat denk je bijvoorbeeld van Mangolicious, Notendroom of Amsterdam Blend? Het team van Tea Bar helpt je graag bij het vinden van jouw
personalitea. Dankzij een speciale opleiding kunnen de medewerkers je van kundig advies voorzien: welke thee past bij welke gelegenheid? Hoe wordt thee gemaakt en hoe moet je ‘m zetten, zodat hij het beste tot zijn recht komt? Daarnaast vindt je ook tal van zet accessoires, van de wegwerpfilters tot handige theezeven. De thee van Tea Bar onderscheidt zich door kwaliteit, originaliteit en versheid. Het smaakt zoals het ruikt en in alle theeën zitten echte stukjes fruit of specerijen.

Het assortiment is wisselend, want het team van Tea Bar is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken. Alleen de allerlekkerste verschijnen in het assortiment voor het nieuwe zomer- en winterseizoen. Houd de Facebook- of Instagrampagina van Tea Bar in de gaten voor onze nieuwe thee. Daar kun je bovendien elke maand stemmen voor vijftig procent korting op je favoriete thee.

Niet alleen je eigen theecollectie kan bij Tea Bar worden aangevuld, je kunt er ook prima terecht voor een origineel cadeau. Tea Bar ontwikkelt regelmatig nieuwe theeverrassingen in samenwerking met verschillende foodprofessionals. Zo is Tea Bar’s giftpack een groot succes: een trio van thee speciaal voor mannen, vrouwen of groene theeliefhebbers. Internationaal bekroond vanwege de innovatieve verpakking! 

thee accessoires