DE WINKEL


Voor adres en opening gegevens klik hier. 

Ben jij een echte theeliefhebber? Dan ben je bij Tea Bar aan het juiste adres! In de winkel aan de Haarlemmerdijk in hartje Amsterdam vind je meer dan honderd unieke theesoorten. De meeste daarvan zijn speciaal voor Tea Bar samengesteld. Wat denk je bijvoorbeeld van Mangolicious, Notendroom of Amsterdam Blend? Het team van Tea Bar helpt je graag bij het vinden van jouw personalitea. Dankzij een speciale opleiding kunnen de medewerkers je van kundig advies voorzien: welke thee past bij welke gelegenheid? Hoe wordt thee gemaakt en hoe moet je ‘m zetten, zodat hij het beste tot zijn recht komt? Daarnaast vindt je ook tal van zet accessoires, van de wegwerpfilters tot handige theezeven.

De thee van Tea Bar onderscheidt zich door kwaliteit, originaliteit en versheid. Het smaakt zoals het ruikt en in alle theeën zitten echte stukjes fruit of specerijen. Omdat de theesoorten in transparante bakken zijn uitgestald, mag je aan alle smaken ruiken en kan je de losse thee zelf in zakjes of blikken scheppen. Die benadering zorgt voor een unieke manier van thee shoppen. Het assortiment is wisselend, want het team van Tea Bar is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken. Twee keer per jaar presenteert Tea Bar een nieuwe collectie. Alleen de allerlekkerste en speciaal door Tea Bar gemelangeerde blends verschijnen in het assortiment voor het nieuwe zomer- en winterseizoen. Houd de Facebookpagina van Tea Bar in de gaten voor onze nieuwe thee. Daar kun je bovendien elke maand stemmen voor vijftig procent korting op je favoriete thee.

Niet alleen je eigen theecollectie kan bij Tea Bar worden aangevuld, je kunt er ook prima terecht voor een origineel cadeau. Tea Bar ontwikkelt regelmatig nieuwe theeverrassingen in samenwerking met verschillende foodprofessionals. Zo is Tea Bar’s giftpack al twee jaar een groot succes: een trio van thee speciaal voor mannen, vrouwen of groene theeliefhebbers. Internationaal bekroond vanwege de innovatieve verpakking! Of verwen je je vriendin liever met de Tea Bar Clutch, een mini thee-handtas in de smaken Champ Chique en Mango Madness? Kom eens langs in ons theewalhalla en laat je verrassen door alle heerlijke theetraktaties!


Recent bekeken

Geen producten

Menu