ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY 2021

1. Tea Bar B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie tussentijds te beëindigen.

2. Tea Bar B.V. is te allen tijde gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging of nadere aankondiging achteraf.

3. Tijdens de Black Friday verkoop kunt u alleen kiezen voor de op dat moment aanwezige artikelen. OP=OP

4. De kortingen zijn niet te verkrijgen op reeds geplaatste bestellingen en zijn dus niet mogelijk met terugwerkende kracht.

5. Tea Bar B.V. is niet aansprakelijk voor gevolgschade veroorzaakt door technische storingen waaronder, maar niet beperkt tot: tijdelijke problemen met de Tea Bar website, uw mobiele telefoon, uw internet- of mobiele provider of andere overmachtsituaties.

6. Op de actie en deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

7. Tijdens acties kan het verwerken en bezorgen van je bestelling langer duren dan wij op onze website bij ‘Verzending, verzendkosten en Betaling' aangeven.

8. Het retourbeleid tijdens acties is hetzelfde als ons oorspronkelijke retourbeleid, zoals aangegeven op onze website bij ‘Verzending, verzendkosten en Betaling’.

9. Tijdens acties kunnen orderaanpassingen niet worden doorgegeven na het plaatsen van uw bestelling.

10. Wilt u uw actiebestelling annuleren? Neem dan binnen een uur telefonisch contact op met onze klantenservice via 020 3020782 of via WhatsApp. 

11.Tijdens kortingsacties geven wij geen korting op B2B prijzen of op onze site www.horeca-teabar.nl

12. De Black Friday korting geldt niet in combinatie met het inleveren van Tea Miles of andere kortingscodes.

13. De Black Friday korting is niet geldig op de Tea Bar giftcards.

14. De Black Friday korting betreft de bestelwaarde zonder rekening te houden met eventuele verzendkosten.

15. In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist Tea Bar B.V. Dit kan kenbaar worden gemaakt door een e-mail te sturen naar: klantenservice@teabar.nl