• -€ 2,50

IJstheepakket met receptkaart Tea Bar losse thee theecadeau

€ 35,00
€ 32,50 € 2,50 korting

IJsthee is makkelijker te maken dan je denkt. Zeker met dit goedgevulde ijstheepakket bestaande uit 5 blikjes met de smaken: Pink Fizz, Cranberry Lime Punch, Ginkgo Lemon Twist, Bosvruchten en Sweet Mango. Het pakket wordt geleverd in een kraftverpakking met superhandige RVS zeef en gratis kaart met de beste zetmethode om zelf ijsthee te maken. Goed voor meer dan 130 koppen (ijs)thee.

Meer dan 25 stuks of op zoek naar een relatiegeschenk? Neem contact met ons op.

 Gewicht ca. 300 gr= 140-150 koppen thee.

Hieronder vind je de beste methodes voor ijsthee.

  1. De à-la-minute methode: heel snel te serveren
    Pak een grote karaf (hittebestendig) en vul deze tot de helft met kokend water. Voeg de thee toe en laat deze een paar minuten trekken. Gebruik 10-15 gram thee voor 1 liter water. Verwijder de losse thee en voeg ijskoud water en ijsklontjes toe. Laat het geheel nog even goed afkoelen. Achteraf zoeten naar smaak met agavesiroop of suikerwater.
  2. De koude methode: voor de beste smaak
    Vul een grote kan met lauw water, voeg de thee toe en roer het geheel goed. Wanneer je gebruik maakt van losse thee zorg er dan voor dat je een grote theezeef gebruikt. Dit geeft de thee voldoende ruimte om smaak af te geven aan het water. Laat de kan een nacht in de koeling staan en de volgende dag heeft de ice tea een heerlijk subtiele smaak. 
  3. De traditionele methode: 3 uur later klaar
    Kook het water en laat, afhankelijk van de soort thee, het water tot 80 graden afkoelen. Voeg de thee toe en laat het wederom een paar minuten trekken. Wanneer het water op kamertemperatuur is, zet je de kan in de koelkast en binnen 3 uur kun je de ice tea serveren. (Aanzoeten ivm tannine/bitterheid thee).

Download(s) voor dit product:

IJstheerecepten

Datasheet

Soort:
IJsthee
Cadeau:
Theepakketten
Type:
Vijf blikjes met ice tea blends, met receptkaart

Specifieke referenties

ean13
8718692280618

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Reviews (0)

Related articles on blog