Nieuwe theeblends

Elk seizoen creëert Tea Bar weer de lekkerste nieuwe blends voor je. De thee en kruidenblends worden uitgebreid geproefd en gekeurd door onze thee-experts. De thee moet verrassen, verslavend lekker zijn en je gewoon heel erg blij maken. Proef zelf het resultaat!

 • Verveine Bloesem

  Vier geliefde kruiden in een blend, dat kan niet misgaan! De...
  € 6,25
  Bekijk product

  Vier geliefde kruiden in een blend, dat kan niet misgaan! De verveine en pepermunt zijn verfrissend, de stukjes appel en lindebloesem maken 'm honingzacht en de gember zorgt voor een beetje pit. Deze kruidenblend is natuurlijk cafeïnevrij en heel erg lekker na de maaltijd of voor het slapen gaan.

 • Feel Good Bio NL-bio-01

  Begin je dag fris en fruitig met de Feel Good Bio!  Good...
  € 6,50
  Bekijk product

  Begin je dag fris en fruitig met de Feel Good Bio! Good vibes gegarandeerd met deze bijzonder vrolijke melange van groene thee, munt, gember en granaatappel. 
 • Boho Summer

  Rieten hoed op, kaftan aan en voeten in het zand.. Wij...
  € 5,95
  Bekijk product

  Rieten hoed op, kaftan aan en voeten in het zand.. Wij dromen ervan en daarom staat er op kantoor altijd een kopje Boho Summer binnen handbereik! De geur van jasmijnbloesem en rozen op warme zomeravond brengt je echt even op Ibiza.

 • Lentethee pakket 3 x 100 gram
  • -10%
  • Nieuw

  Lentethee pakket 3 x 100 gram

  De drie frisse nieuwe blends in een voordelig pakket! Shop...
  € 18,70 -10% € 16,83

  De drie frisse nieuwe blends in een voordelig pakket! Shop hier 3 x 100 gr van de fleurige Boho Summer, zachte Verveine Bloesem en de vrolijke Feel Good Bio.