• -10%

Tea Bar Skinny Collection 70 koppen detoxthee

€ 23,00
€ 20,70 10% korting

Geef je spijsvertering een boost met deze vier thee en kruidensoorten die de vetverbranding stimuleren. Wissel de Pu Erh af met de kruidenthee: overdag drink je de Pu Erh (vanwege de cafeïne) en de kruiden drink je 's avonds na het eten.

Drink 2 koppen Skinny lemon en 1 kop Skinny Nut voor 16.00 uur, probeer de koffie over te slaan. Neem een kop Brandnetel en Verveine Bloesem na het diner. Deze 'kuur' duurt 2 weken. Geef je spijsvertering daarna een weekje rust. 

Drink de theesoorten bewust (rustig en kleine slokjes) en klok ze niet achteloos weg. Zo worden alle belangrijke inhoudsstoffen goed opgenomen door je slijmvliezen. Onderaan lees je alles over de thee.

>Verdien 4 punten/€ 1,00 Verdien 4 punten/€ 1,00 (Elke € 5,00 besteed = 1 punt, 1 punt = € 0,25 korting)
Uw winkelwagen bevat in totaal 4 punten die kunnen worden omgezet in een tegoedbon van € 1,00.

1. Verveine: bevat bitterstoffen die de gal en lever stimuleren. De smaak is heerlijk citroenachtig. Het beste om na de avondmaaltijd te drinken. Dan is de werking op je spijsvertering het beste en je wordt er ook nog eens heerlijk relaxed van.

2. Brandnetel: geroemd om de reinigende werking. Het kruid zou bloedzuiverend en vochtafrijvend werken, en het kan ook bijdragen aan een zuivere huid. Kortom; alle redenen om 'm op te nemen in je detox kuur. 

3. Skinny Nut: cafeïnerijke Pu Erh thee, kan laxerend werken en staat bekend als fat burner. Deze drink je overdag samen met de Skinny lemon. Bij elkaar max. 3 koppen Pu erh op een dag. Deze variant heeft een heerlijke nootachtige smaak. 

4. Skinny Lemon: cafeïnerijke Pu Erh thee met frisse citroensmaak.

Pu erh is een cafeïnerijke zwarte thee. Deze gefermenteerde thee staat bekend als dieet ondersteuner en bevat een hoge hoeveelheid polyfenolen (antioxidanten) en cafeïne. Het kan de volgende effecten hebben:

  • De spijsvertering stimuleren
  • Hongergevoel verminderen
  • Ontslakken en reinigen van de darmen
  • Een energieboost geven (vanwege de cafeïne, drink deze thee daarom niet aan het einde van de dag!)

In tegenstelling tot veel dieetthee zijn deze blends wel erg lekker en kun je goed variëren tussen de soorten. Zo wordt diëten tenminste geen straf!

Datasheet

Cadeau:
Theepakketten
Type:
Detox theepakket met 4 blikjes dieet/detox thee

Specifieke referenties

Reacties (2)
Kwaliteit

Related articles on blog