Cadeaubonnen

Thee Cadeaubon kopen Een cadeaubon is het perfecte cadeau voor een theeliefhebber. Bij Tea Bar bestel je een feestelijke cadeaubon die je zelf kunt geven, of laten versturen. De giftvoucher is geldig op de hele webshop, zit in een I Love Tea Tasje en je kunt er een berichtje op kwijt.  Thee cadeau geven Iedereen wordt blij van echt lekkere thee! Vind je het lastig kiezen voor iemand anders? Dan is een giftvoucher een goede oplossing. Zo...
Lees meer
 • Cadeaubon - Giftcard €15,-

  Een cadeaubon is het perfecte geschenk voor een...
  € 15,00

  Een cadeaubon is het perfecte geschenk voor een theeliefhebber! Deze feestelijke cadeau kaart ter waarde van €15,- kun je persoonlijk overhandigen of natuurlijk bij iemand thuis laten bezorgen. Hij past door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te blijven.

  Meer dan 25 stuks of op zoek naar een relatiegeschenk? Neem contact met ons op.

  Laatste items in voorraad
 • Cadeaubon - Giftcard €20,-

  Verras iemand met een Tea Bar gift card! Deze cadeau kaart...
  € 20,00

  Verras iemand met een Tea Bar gift card! Deze cadeau kaart ter waarde van €20,- kun je persoonlijk overhandigen of natuurlijk bij iemand thuis laten bezorgen. Hij past door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te blijven.

  Meer dan 25 stuks of op zoek naar een relatiegeschenk? Neem contact met ons op.

 • Cadeaubon - Giftcard €50,-

  Lekkere thee cadeau geven is altijd goed.. Maar hoe kies je...
  € 50,00

  Lekkere thee cadeau geven is altijd goed.. Maar hoe kies je de goede smaken? Gelukkig kun je die keuzestress helemaal vermijden door deze feestelijke cadeaubon te geven. De cadeau kaart ter waarde van €50,- kun je persoonlijk overhandigen of natuurlijk bij iemand thuis laten bezorgen. Hij past door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te blijven!

  Meer dan 25 stuks of op zoek naar een relatiegeschenk? Neem contact met ons op.