Verzending, verzendkosten en Betaling

Verzending binnen NL (DHL) €4,95 en gratis bij orders vanaf €40,- 
Voor 21.00 uur besteld (op werkdagen), dezelfde dag verzonden. Op zondag wordt niet bezorgd. We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De verzendkosten bedragen €4,95 per order. Een bestelling boven de €40,- (na korting en inc BTW) bezorgen we gratis. Indien je een kortingscode zoals Tea Miles inlevert en onder het minimale bedrag voor gratis verzending komt, wordt er opnieuw €4,95 verzendkosten in rekening gebracht.

LET OP! Pakje gemak en andere afhaalpunten zijn niet meer beschikbaar. Selecteer een huisadres. Tea Bar is niet verantwoordelijk voor geretourneerde pakketten die toch worden verzonden naar een afhaalpunt. 

We hebben een minimum bestelwaarde van 15 euro exclusief verzendkosten.

Verzending België: €5,95 en gratis bij orders vanaf €40,-
Belangrijke informatie omtrent leveringen naar België: zorg ervoor dat de bestelling op dezelfde naam staat als uw naambordje. De postbeambte doet een naamcheck, wanneer de pakketnaam niet overeenkomt met het naambordje gaat de bestelling weer terug naar Nederland.

Verzending Duitsland: €5,95 en gratis bij orders vanaf €40,-


Overige verzending Europa
Momenteel ondervinden we hinder in de Franse postbezorging. We bezorgen daarom tijdelijk niet naar Frankrijk. Onze welgemeende excuses.

€9,95 verzendkosten: Denemarken, Italië, Oostenrijk, Spanje, Luxemburg.

€16,00 verzendkosten: Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Zweden, Monaco.

€25,00 verzendkosten: Griekenland, Bulgarije, Letland, Litouwen, Roemenië, Estland


Levertijd*
Bestellingen die vóór 21.00 uur op werkdagen worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Op zondag vinden er geen pakketleveringen plaats. Indien een artikel niet op voorraad is, zullen wij u hierover op de hoogte stellen.

*Aangepaste levertijden


Maandag 1 januari 2024 (nieuwjaarsdag) -  Geen bezorging
Zaterdag 27 april 2024 (Koningsdag) - Geen verzending, Geen bezorging (in NL)
Zaterdag 4 mei 2024 (Dodenherdenking) - Geen avondbezorging (in NL)
Donderdag 9 mei 2024 (Hemelvaartsdag) Geen verzending, Geen bezorging
Maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) PostNL/DHL, Geen bezorging 

25 en 26 december (1e en 2e Kerstdag) - Geen verzending, Geen bezorging

Retour
Binnen 14 dagen na ontvangst van je producten kun je deze retourneren. Tea Bar betaalt, mits er is voldaan is aan het bovenstaande, je complete aankoopbedrag terug (excl. verzendkosten) van de geretourneerde producten binnen 14 dagen na reclamatie. Bij een gedeeltelijke retour van de order worden enkel de geretourneerde producten vergoed. Pakketten kunnen alleen in zijn geheel geretourneerd worden. Meld een retour altijd aan via klantenservice@teabar.nl en bewaar het afgiftebewijs van de retourzending. De verzending van je retour is op eigen kosten.

Ons retouradres is:
Business Centrum ‘t Gooi
tav Tea Bar (ordernummer)
Baarnsche Dijk 4E
3741LR Baarn

Betalen
Ideal
Betalen gaat het makkelijkst met IDEAL binnen NL en SOFORT/BANKCONTACT voor Duitsland en België.

Bankoverschrijving
Je kunt ook bestellen en het bedrag overmaken naar Rabobank nr NL84RABO0144267225 tnv Tea Bar te Amsterdam. Vermeld daarbij svp altijd het referentienummer. De bestelling wordt na ontvangst van de betaling verzonden.

Klarna
Als je kiest voor betalen met Klarna krijg je van Klarna een factuur. Dit is meestal een paar dagen nadat je bestelling verzonden is. Deze factuur ontvang je via de mail van Klarna zelf. Deze factuur betaal je aan Klarna binnen 30 dagen. Je kunt het naar hen overmaken of via de Klarna app betalen.

Betalen vanuit het buitenland
Vanuit het buitenland betaalt dan heb je het IBAN nummer van onze bank nodig, dit is NL84RABO0144267225 met BIC nummer RABONL2U.