TEA BAR?

Tea Bar staat voor verse losse thee van superieure kwaliteit voor iedereen beschikbaar maken. Wij werken samen met onze partners aan de ultieme thee beleving voor de gast, want daar draait het toch uiteindelijk om? Kijk eens naar handige oplossingen als Tea Barney die in één handeling mee te nemen zijn naar tafel. Door het gebruik van losse thee heeft niet iedere kop thee een individuele verpakking nodig, waardoor je je hoeveelheid afval kan minimaliseren.

 

UW VOORDEEL

De combinatie van hoge kwaliteitsthee en een leuke tafel beleving zorgen ervoor dat de gast bereidt is meer te betalen voor een kopje thee. De kwaliteit van onze thee werkt verrassend en is een lust voor de zintuigen waardoor gasten sneller het tweede kopje gaan bestellen. En wat is er nou mooier voor je omzet dan dat..? Een goede inkoopmarge uiteraard, en dat is bij Tea Bar ook in orde.

 

SERVICE

Jarenlange ervaring met een theewinkel sinds 2008 waar wij elke dag theegebruikers ontvangen heeft inzicht gegeven in wat de theedrinker anno nu beweegt. Het blenden van exclusieve melanges in samenspraak met onze klanten is onze kern. Wij sturen met plezier een samplepakket toe of maken een afspraak met u in de Tea Bar ter kennismaking. Telefonisch theeadvies op maat? Bel 085 060 6963 op werkdagen tussen 13-17 voor een kundige medewerker of bestel via www.horeca-teabar.nl.