Werken of stage lopen bij Tea Bar?

  • Een fijne 'groene' werkplek aan de Baarnsche Dijk te Baarn op 7 fiets minuten van Station Baarn
  • Een klein creatief en collegiaal team met grote (duurzame) ambities  
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Eindeloos veel lekkere thee drinken

STAGES

Stage Food Innovatie / Voedingsmiddelentechnologie 

- Van concept naar product! Je helpt mee te ontwikkelen aan een nieuw product gemaakt van circulaire grondstoffen door te helpen bij marktonderzoek, het sourcen van de ingrediënten, het doorontwikkelen van het het product en een basis sales en marketingstrategie. 

- Hoe je dit doet? Met hulp van je stagebegeleider vul je de gaatjes bij het proces naar het te ontwikkelen product en leer je hoe je dit op een simpele manier op de markt kunt brengen.

JIJ: Bent vrolijk, enthousiast, een 3e of 4e jaars student van de bovengenoemde opleiding en ziet dit proces helemaal zitten. Je bemoeit je graag overal tegen aan en details zijn je ding.

De stage periode is 3-6 maanden en je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Stage Duurzaam Ondernemerschap B-CORP

-Je meet de sociale en duurzame impact die Tea Bar in haar bedrijfsprocessen maakt op basis van een internationaal vastgesteld protocol.

- Hoe je dit doet? Met hulp van je stage begeleider beantwoord je vragen over de interne processen, het beleid ten aanzien van klanten, medewerkers en milieu en de inkoop van producten.

- De onderzoeksresultaten vat je samen in een handboek. 

JIJ : houdt van puzzelen, gestructureerd werken, durft door te vragen als je iets niet begrijpt, legt graag processen vast en hebt een zelfstandige werkhouding.

Je zit in de 3e of 4e jaar van je studie HBO en bent op zoek naar praktijkervaring in het duurzame segment. De stage periode is 3-6 maanden en je ontvangt een marktconforme stage vergoeding. 

Stage Brand Representation

- Je ondersteunt onze marketing manager met de creatie en het inplannen van content voor IG en FB en het uitwerken van de content kalender voor Horeca Tea Bar, David Rio Chai Latte en SuperLatte

Casus: Tea Bar start een Brand Representing programma - jij werkt mee aan de opstart van dit ambassadeurs programma door de campagne uit te werken en te beheren.

JIJ: maakt graag mooie beelden, wil je ontwikkelen binnen social media marketing en online business. Je hebt interesse in marketing automation en verbinden van een community. 

Je hebt ervaring met Photoshop, Canva of een soort gelijk programma. Je zit minimaal in je tweede jaar van je studie. De stage periode is flexibel

Stage TIKTOK REELS Audiovisuele communicatie

- Je ondersteunt onze marketing manager met de invulling van de content kalender op met Reels en TikToks. Met jou gaan we viral  ;)

Casus: Tea Bar heeft een goedlopende marketing machine maar zoekt ondersteuning op audiovisueel vlak. Wat is onze richting, wie spreken we aan? Jij helpt bij het opzetten van een strategie en werkt de plannen uit in concrete content. 

JIJ: Bent zelfstandig, hebt affiniteit met food, filmpjes maken en marketing in de breedste zin. Je pakt graag projecten op. De stage periode is flexibel  

Interesse? Mail naar Fenje Bolt ovv de stage op info@teabar.nl


VACATURES