Werken bij Tea Bar?

- Een fijne werkplek aan de Baarnsche Dijk te Baarn

- Een klein team met grote (duurzame) ambities

- Goede arbeidsvoorwaarden 

- Eindeloos veel lekkere thee

Interesse in 1 van de onderstaande uitdagingen?

Stuur je cv en motivatie naar info@teabar.nl tav Fenje Bolt STAGES

Stage Duurzaam Ondernemerschap

-Je meet de sociale en duurzame impact die Tea Bar in haar bedrijfsprocessen maakt op basis van een internationaal vastgesteld protocol.

- Hoe je dit doet? Met hulp van je stage begeleider beantwoord je vragen over de interne processen, het beleid ten aanzien van klanten, medewerkers en milieu en de inkoop van producten.

- De onderzoeksresultaten vat je samen in een handboek. 

JIJ : houdt van puzzelen, gestructureerd werken, durft door te vragen als je iets niet begrijpt, legt graag processen vast en hebt een zelfstandige werkhouding.

Je zit in de 3e of 4e jaar van je studie HBO en bent op zoek naar praktijkervaring in het duurzame segment. De stage periode is 3-6 maanden en je ontvangt een marktconforme stage vergoeding. 

Stage Social Marketing

- Je ondersteunt onze marketing manager met de creatie en het inplannen van content voor IG en FB en het uitwerken van de content kalender voor Tea Bar, David Rio Chai en SuperLatte

- Tea Bar start een Brand Representing programma - jij werkt mee aan de opstart van dit ambassadeurs programma door de campagne uit te werken en te beheren.

JIJ: maakt graag mooie beelden, wil je ontwikkelen binnen social media marketing en online business. Je hebt interesse in marketing automation en verbinden van een community. 

Je hebt ervaring met Photoshop, Canva of een soort gelijk programma. Je zit minimaal in je tweede jaar van je studie. De stage periode is 3-6 maanden en je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.VACATURES

OFFICE MANAGER met een passie voor klantenservice gezocht

Voor de ondersteuning van het management team, het oppakken van diverse werkzaamheden rondom klantenservice, logistiek en sales zoeken wij een vrolijke collega voor 24 uur/ 3 dagen per week.

Takenpakket:

Je bent verantwoordelijk voor de klantenservice van Tea Bar in de breedste zin, per mail, per WhatsApp, per telefoon etc.

Je ondersteunt het management team met het ordenen van de administratie en het voeren van lichte acquisitie gesprekken.

Jij: 

Werkt zeer georganiseerd, bent klantvriendelijk, beschikt over relevante werkervaring. Vindt het geen probleem om de ene dag alleen het kantoor te bemannen en de andere dag met 4 collega's. 

Je zoekt een plek waar je kan mee groeien met de organisatie en ziet uit naar werkplek voor de lange termijn.

Min. MBO opleiding. Je kunt snel overweg met digitale systemen.

Dikke plus: Je hebt ervaring in voor Tea Bar relevante branches zoals bijv. 

relatiegeschenken, horeca groothandel, kerstpakketten ed.

*Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen*