Yummy Mummy Pakket theepakket kraampakket thee zwanger

€ 18,00

Op zoek naar een kraamcadeau voor de zwangere of net bevallen moeder? Dit cadeaupakket bevat 4 blikjes cafeïnevrije thee die perfect zijn voor de 'new mom'. Het pakket is inclusief cadeauverpakking en een gratis advieskaart over zwangerschap & thee. Goed voor zeker 70 koppen thee!

Meer dan 25 stuks of op zoek naar een relatiegeschenk? Neem contact met ons op.

Alle theesoorten in het Yummy Mummy pakket zijn kruiden die geschikt zijn voor zwangere vrouwen. Het ideale kraam cadeau. Het pakket bevat de volgende theesoorten:

Energiebooster: kruidenthee met gember en citroengras. Gember is oppeppend en brengt kracht. Precies wat je nodig hebt als je gaat bevallen.

Frambozenblad: bevat veel ijzer, goed voor de bevalling en/of borstvoeding. Drink vanaf 32 weken en tijdens de borstvoeding. Max 4 koppen per dag

Mon Cheri: Een lichtzoete kruidenmix, lekker voor het slapengaan. Mon cheri bevat rustgevende lindebloesem.

Orange Nightfall: zwarte decaf thee met sinaasappel. Deze thee bevat geen cafeïne en kan ook 's avonds gedronken worden.

Elk blikje bevat tussen de 30 en 50 gram thee. Achterop het blikje staan de ingrediënten en het zetadvies.

Onze klanten vragen ons vaak hoe we onze theeën decafeïneren. In tegenstelling tot andere theebedrijven die methyleenchloride gebruiken, een chemisch oplosmiddel met gerapporteerde gezondheidsrisico's, gebruiken we kooldioxide, een natuurlijk alternatief voor methyleenchloride. Het is voor Tea Bar belangrijk dat tijdens het decaf proces de smaak en kwaliteit van onze thee zoveel mogelijk behouden blijft.

Om meer informatie te geven over hoe een kooldioxide-decafeïneringsproces werkt: in een afgesloten kamer worden bevochtigde theebladeren blootgesteld aan CO2 onder druk, dat onder druk vloeibaar is geworden.

De vloeibaar gemaakte CO2 bindt zich met de cafeïnemoleculen in de bladeren en na een paar uur wordt de vloeistof afgegoten en wordt de thee gedroogd, waarbij zowel de CO2 als de cafeïne verdampt.

Omdat cafeïne de enige gereduceerde verbinding is, laat dit proces de behandelde theebladeren meer intact en smaakvol dan alle andere methoden.

Hier lees je meer over zwangerschap en thee.

Datasheet

Soort:
Kruidenthee (cafeïnevrij)
Cadeau:
Theepakketten
Type:
Theepakket voor de zwangere of pasbevallen vrouw en advieskaart

Specifieke referenties

ean13
8718692283244

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Reviews (3)
Beoordeling

Related articles on blog