Privacy verklaring

Waneer je onze website bezoekt verzamelen we gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder zullen we meer uitleg geven over de gegevens die verzameld worden en voor welke doeleinden we deze gegevens gebruiken. Tea Bar respecteert de privacy van de online bezoekers aan haar website en is de enige eigenaar van de informatie die via deze website wordt verkregen, tenzij anders aangegeven. Deze informatie wordt door Tea Bar nooit verkocht, gedeeld of verhuurd aan derden.

Over Tea Bar
Teabar.nl en horeca-teabar.nl zijn beide online theewinkels die thee en thee gerelateerde artikelen verkopen aan consumenten en bedrijven. Via onze websites verzamelen wij bepaalde gegevens. Hieronder vind je gegevens van Tea Bar die je nodig hebt indien je contact met ons wilt opnemen.

Tea Bar
Admiraal de Ruyterweg 344 A H

1055 MZ Amsterdam
T: 020 - 3020782
Einfo@teabar.nl
KvK nr 69863334

Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van je nodig. Als je je bij ons inschrijft, worden je naam, email en postadres en telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten waarom je specifiek hebt gevraagd, dus wanneer je een bestelling bij ons doet of wanneer je je gegevens aanpast.

Dit zijn gegevens die je invult tijdens het bestelproces:
Naam
- Adres
- Postcode
- Woonplaats 
- Land
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Geboorte datum

De bestelgegevens gebruiken we om je bestelling te verwerken en het pakketje zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Je e-mailadres en telefoonnummer kunnen hierbij handig zijn wanneer er, bijvoorbeeld, iets is met je pakket. Het e-mailadres dat je hier invult, wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.
Wanneer je je registreert heb je de mogelijkheid om het volgende vak aan te vinken: "Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!" Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, vink dan het vakje aan. Wanneer je je voor de nieuwsbrief af wil melden, kan dit altijd via de link in de nieuwsbrief of door op deze link te klikken: https://teabar.us4.list-manage.com/unsubscribe?u=cec3be62ad7012ca3110a8952&id=b03ca30469

Verkeersgegevens
Hierbij kun je denken aan het registreren van een IP-adres*, het installeren van cookies** (zie onder voor meer info) en het registreren van het klikgedrag op onze website. Op deze manier kunnen we bekijken of alles duidelijk is voor onze bezoeker en kunnen we de functionaliteit van onze sites Teabar.nl en horeca-teabar.nl verbeteren.

Doeleinden
Tea Bar verzamelt de volgende gegevens:
-Naam, adres en aflever informatie zodat we je pakket goed kunnen afleveren
-betalingsgegevens zodat we kunnen zien of de betaling is gelukt en op welke manier er is betaald
-bestelhistoriek: zodat we kunnen zien welke bestellingen er in het verleden zijn gedaan 
-cookies: zodat we onze sites beter gebruiksvriendelijker kunnen maken

Beveiligde pagina's
De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina's zijn beschermd met SSL, waardoor je gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om je betaalgegevens te zien. 

Inzage in persoonsgegevens
Wil je kunnen beschikken over je persoonsgegevens die bij Tea Bar bekend zijn of wil je dat we deze verwijderen dan kun je dit kenbaar maken door een mail te sturen naar info@teabar.nl. We zullen binnen 5 werkdagen een antwoord op je verzoek geven.

Duur van de opslag
Wij zullen je gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de in deze privacy verklaring beschreven doeleinden, tenzij dat nodig is op grond van een wettelijke verplichting. 

Verwijzing naar websites van derden
Op onze sites Teabar.nl en horeca-teabar.nl vind je verwijzingen naar sites van derden. We attenderen je erop dat op deze sites de privacy verklaring van de desbetreffende site van toepassing is.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens
Mocht je ontvreden zijn met de manier waarop we met je persoonlijke gegevens omgaan dan heb je de mogelijkheid dit te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens via deze link https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

*IP adres en **Cookies
Een IP-adres is een Internet Protocol adres dat verwijst naar een unieke bestemming op het Internet.  Een Cookie is een verzameling gegevens die worden opgeslagen. Een cookie identificeert de computer van de bezoeker. Op deze manier kunnen we het surfgedrag analyseren ten einde je beter van dienst te kunnen zijn.

Recent bekeken

Geen producten

Menu