Gezond én lekker: 30 Day Detox

Detoxen hoeft niet moeilijk, vervelend of vies te zijn. Je lichaam is namelijk al permanent bezig met ontgiften. Het enige wat jij hoeft te doen, is wat extra aandacht schenken aan wat je drinkt. Als je van thee houdt en op een lekkere manier wil detoxen is deze 30 Day Detox wat voor jou!

Stap 1: Kies je drie favoriete smaken. Wij vinden dat detoxen ook lekker moet zijn, dan hou je het makkelijker vol. De perfecte combi is 1 theeblend (met groen, zwarte of witte thee), 1 kruidenblend en 1 pure kruidensoort.

Stap 2: Drink elke dag drie koppen thee. Begin ’s ochtends met een groene theeblend, drink ’s middags een kruidenblend en drink voor het slapen gaan een pure kruidenthee.

Stap 3: Doe dit dertig dagen lang voor het beste resultaat!

Begin je dag met een groene theeblend zoals Green Powerrr. Groene thee bevat een kleine hoeveelheid cafeïne die je een duurzame energieboost geeft. Ook bevat de thee superveel antioxidanten die je helpen gezond en fit te blijven en beschermen tegen hart en vaatziekten.

Drink in de middag een kruidenblend. Na de lunch is het perfecte moment om je spijsvertering op gang te helpen en je maag te kalmeren. Kies bijvoorbeeld de Glow Up, die zit vol pittige en krachtige wortels die helpen tegen de middagdip.

Sluit je dag af met een rustgevende en ontgiftende kruidenthee. Een goede after dinner keuze is Verveine, dit kruid verfrist en werkt ontspannend.

Alle detox blends bevatten super gezonde ingrediënten zoals matcha, spirulina of gember die het ontgiften ondersteunen.

Probeer deze 30 dagen ook wat minder alcohol, cafeïne en suiker te drinken. Laat drankjes met laatste twee na 15:00 helemaal staan. Je zal waarschijnlijk merken dat je minder moe bent en beter kunt slapen. Goede nachtrust is weer essentieel voor een gezond lichaam.

Houd het ontspannen. Vergeet je een paar koppen? Geen stress. Als theedrinker ben je sowieso goed bezig. Met deze 30 dagen detox creëer je een gezonde gewoonte waar je het hele jaar iets aan hebt.

Wil je afvallen? Bij Tea Bar geloven we niet in strenge diëten waarin van alles niet mag. Kijk vooral naar wat wel kan, wat jij lekker vindt en of je dat vol kunt houden. Zo kan een kop Notendroom je zoete craving weghalen en de Sweet Mango kan een calorie houdende frisdrank vervangen. Theesoorten zoals Verveine en Pu Erh stimuleren de spijsvertering en helpen om je verzadigd te voelen na een maaltijd.

Share this content