Notendroom: Tea Bar's Bestseller

- Categorie Alle blogs

Notendroom - De enige échte notenmelange

De onweerstaanbare Notendroom is niet voor niets de absolute Tea Bar bestseller. De heerlijke geur en smaak van versgebakken koekjes, zonder de calorieën en natuurlijk cafeïnevrij. 

Door velen wordt de zoete en verwarmende smaak geroemd, andere vinden de kleur weer prachtig (nee, geen kleurstof maar hele kleine stukjes rode biet maken de thee roze). 

Ken je de Notendroom nog niet? Check dan de meer dan 100 lovende 5 sterren reviews en ontdek wat onze klanten zo geweldig vinden aan deze kruidenmix! We delen er hier alvast een paar:

"Ik verwacht dat Jellinek binnenkort een behandelprogramma start voor mensen die niet meer zonder notendroom kunnen. Wat een heerlijke thee is dit zeg."

"Door deze thee ben ik overgestapt naar verse thee. Ik noem dit stiekem appeltaartthee. Al veel mensen getrakteerd . Laat het wel lang genoeg trekken!"

"Ik had deze thee bij een koffietentje en was er gelijk hek op! Gevraagd waar hij deze thee vandaan had en doorverwezen naar deze site. Gelijk besteld en ook mijn visite is er gek op. Het eerste zakje is al op en heb weer 2 nieuwe besteld. Ik heb 5 theedozen vol thee, maar deze is Mijn absolute favoriet! "

"Na uitvoerig overleg tussen 3 vrienden, zijn we niet unaniem tot de conclusie gekomen dat dit de meest goddelijke thee is. However, 2 van de 3 waren vrij lyrisch :) Maar "een appeltaartje zonder de calorieen" was een quote waar we het allemaal over eens waren."

Kortom, hou je van zoet dan zit je goed bij deze thee. Vele liefhebbers doen er graag nog een extra lepeltje honing bij om 'm extra vol van smaak te maken. Wij drinken de Notendroom graag zo, maar in de zomer doet hij het ook uitstekend als virgin cocktail met ijs en jus d'orange gemixt.

Good to know!

De notendroom bevat geen gluten, maar wel noten natuurlijk. De calorieën zijn verwaarloosbaar (geen toegevoegde suikers!), er zit wel fruit in maar je eet ze niet op tenslotte. Alhoewel... We kennen mensen die erbij zweren als topping in een salade, of die de mix zo los snacken. Kan allemaal!

Begin eerst maar is met een lekkere cuppa.

Gerelateerde producten

Related products

Share this content