Nieuw! Vind je smaakprofiel met de Flavour Flow

- Categories : Alle blogs , Blogs

Tea Bar begon in 2008 als de eerste losse thee winkel waar je zelf mocht scheppen, net als een snoepwinkel. Je kon meer dan honderd soorten thee en kruiden ruiken, zien, proeven en samen met onze medewerkers nieuwe smaken ontdekken. Het gebeurde vaak dat iemand zei niet van groene thee te houden en naar buiten liep met een grote zak Hello Sunshine.

Nu hebben we bij Tea Bar een nieuwe manier ontwikkeld om je zintuigen te prikkelen en je online door de wereld van alle Tea Bar theemelanges en kruiden te begeleiden: de Flavour Flow. Op basis van onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van theemelanges, persoonlijk theeadvies geven en feedback van onze trouwe klanten hebben we vier basis smaakprofielen gecreëerd:

Sweet and Spicy

Fresh and Fruity

Herbal Relax

Clean Classics

Vind jouw smaakprofiel

Bekijk de vier smaakprofielen hieronder en ontdek nieuwe theesoorten met de Flavour Flow! Zoek je favoriete thee en volg de flow naar links en naar rechts voor bijpassende melanges. Zo kun je theesoorten en kruiden proberen waar je zelf niet meteen aan zou denken, maar waarvan wij denken dat je ze lekker vindt. En je kunt natuurlijk eerst een sample proberen.

Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten en de flow te volgen.

Sweet and Spicy

Houd je van ingrediënten zoals gember, amandel, kaneel en sinaasappel? Dan past het profiel Sweet and Spicy helemaal bij jou. In deze Flow vind je zoete favorieten zoals Notendroom, pittige melanges zoals Energiebooster of verwarmende kruidenblends zoals Rooibos Chai

Fresh and Fruity

De naam zegt het al, deze is voor iedereen die van zoet fruit houdt. Zomerse ingrediënten zoals ananas, mango en aardbei en verfrissende kruiden zoals munt en citroengras. Denk aan de zoete Sweet Mango, friszure Bosvruchten of lichte en fruitige Champagne Cassis. De lekkerste ijstheemelanges vind je in dit profiel. 

Herbal Relax

Rustgevende en verfrissende kruiden zijn de hoofdrolspelers in dit smaakprofiel. Zachte smaken zoals verveine en kamille, in samenwerking met frisse tonen van citrusvruchten en appel. Hier vind je de beste slaaptheeën zoals Sweet Dreams en Doe Chill, of pure en geneeskrachtige kruiden zoals brandnetel en Dennennaalden. 

Clean Classics

Is je lievelingsthee groen met citroen? Dan moet je hier zijn! Klassiekers waar goede kwaliteit zwarte en groene thee de basis zijn zoals Earl Grey, Sensei Sencha of English Breakfast. Pure thee of verrijkt met simpele maar intense smaken zoals sinaasappel, jasmijnbloesem en bergamot

Ontdek nieuwe theesmaken

Heb je jouw theeprofiel gevonden? Sla de afbeelding op en gebruik 'm bij je volgende bestelling. Zo vind je makkelijk smaken die bij jouw favorieten passen.

Tip: gebruik de Flavour Flow ook als je thee cadeau wil geven! Zoek een smaken waarvan je weet dat diegene ze lekker vindt en kijk links en rechts op de Flow voor bijpassende theesoorten. Zo zit je altijd goed. 

Share this content