Verzending binnen NL (Post.NL) €3,95, gratis bij orders vanaf €30,00

Voor 21.00 uur besteld (op werkdagen), de volgende dag in huis.

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De verzendkosten bedragen €3,95 per order. Een bestelling boven de €30,00 bezorgen we gratis.

We hebben een minimum bestelwaarde van 7,50 euro exclusief verzendkosten.
Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van Post.nl, en worden van maandag t'm zaterdag geleverd (geen zondaglevering). Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verstuurd. Je ontvangt een track en trace mail van PostNL met daarin de actuele status van de bezorging. Je kunt ook kiezen om je pakket bij één van de 2600 service punten van Post.nl op te halen.Verzending België: €4,95, gratis bij orders vanaf €50,00
Levertijd 1 á 2 werkdagen

Belangrijke informatie omtrent leveringen naar België:  zorg ervoor dat de bestelling op dezelfde naam staat als uw naambordje. De postbeambte doet een naamcheck, wanneer de pakketnaam niet overeenkomt met het naambordje gaat de bestelling weer terug naar Nederland.


Verzending Duitsland: €4,95, gratis bij orders vanaf €50,00


Overige verzending Europa

Momenteel ondervinden we hinder in de Franse postbezorging. We bezorgen daarom tijdelijk niet naar Frankrijk. Onze welgemeende excuses.


€9,95 verzendkosten:
Denemarken, Italie, Oostenrijk, United Kingdom, Spanje, Luxemburg.

€16,00 verzendkosten:
Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Slovenie, Slowakije, Tsjechie, Zweden, Monaco.

€25,00 verzendkosten:
Griekenland, Bulgarije, Letland, Litouwen, Roemenie, Estland

Levertijd

Bestellingen voor 15.00 uur besteld worden de volgende dag geleverd tenzij je een andere optie hebt gekozen. Op zondag worden er geen pakketten bezorgd. Mocht er een artikel niet op voorraad zijn dan zullen we je hierover berichten. Voor bestellingen buiten Nederland dien je rekening te houden met enkele dagen tot een week. 

Retour

Binnen 14 dagen na ontvangst van je producten kun je deze retourneren. Tea Bar betaalt, mits er is voldaan is aan het bovenstaande, je complete aankoopbedrag terug van de geretourneerde producten binnen 14 dagen na reclamatie. Bij een gedeeltelijke retour van de order worden enkel de geretourneerde producten vergoed. Meld een retour altijd aan via webshop@teabar.nl en bewaar het afgiftebewijs van de retourzending.

Betalen

Betalen gaat het makkelijkst met IDEAL binnen NL en SOFORT/BANKCONTACT voor Duitsland en Belgie.
Voor Paypal en Creditcard betalingen rekenen we een toeslag van €1,00.

Vooruit betalen

Je kunt ook bestellen en het bedrag overmaken naar Rabobank nr NL84RABO0144267225 tnv Tea Bar te Amsterdam. Vermeld daarbij svp altijd het referentienummer. De bestelling wordt na ontvangst van de betaling verzonden.

Vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland betaalt dan heb je het IBAN nummer van onze bank nodig, dit is NL84RABO0144267225 met BIC nummer RABONL2U.