Verzending binnen NL

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De verzendkosten bedragen €3,95 per order. Een bestelling boven de 30 Euro bezorgen we gratis. Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van Post.nl, en worden van maandag t'm zaterdag geleverd. Je ontvangt een track en trace mail van MyParcel met daarin de actuele status van de bezorging. Je kunt ook kiezen om je pakket bij één van de 2600 service punten van Post.nl op te halen.

Kleine pakketten (meestal <200 gram thee, afhankelijk van de soort thee) worden met brievenbusdoos incl. tracking code verstuurd. Zo hoef je niet thuis te blijven.

Verzending binnen Europa

We verzenden ook binnen Europa. De tarieven zijn als volgt:

De verzendkosten naar Belgie en Duitsland bedragen €4,95 per order. Een bestelling boven de 100 Euro bezorgen we gratis. Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van Post.nl.

€9,95 verzendkosten:
Denemarken, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, United Kingdom, Spanje, Luxemburg.

€16,00 verzendkosten:
Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Slovenie, Slowakije, Tsjechie, Zweden, Monaco.

€25,00 verzendkosten:
Griekenland, Bulgarije, Letland, Litouwen, Roemenie, Estland

Levertijd

Bestellingen binnen Nederland worden doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Mocht er een artikel niet op voorraad zijn dan zullen we je hierover berichten. Voor bestellingen buiten Nederland dien je rekening te houden met enkele dagen tot een week. 

Retour

Voor retourorders kun je ons bereiken via webshop@teabar.nl of  020-3020782 (elke werkdag tussen 11.00-17.30 uur bereikbaar).

Betalen

Betalen gaat het makkelijkst met IDEAL binnen NL en SOFORT/BANKCONTACT voor Duitsland en Belgie.
Voor Paypal en Creditcard betalingen rekenen we een toeslag van €1,00.

Vooruit betalen

Je kunt ook bestellen en het bedrag overmaken naar Rabobank nr NL84RABO0144267225 tnv Tea Bar te Amsterdam. Vermeld daarbij svp altijd het referentienummer. De bestelling wordt na ontvangst van de betaling verzonden.

Vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland betaalt dan heb je het IBAN nummer van onze bank nodig, dit is NL84RABO0144267225 met BIC nummer RABONL2U. 


Recent bekeken

Geen producten

Menu