Verzending binnen NL

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De verzendkosten bedragen €3,95 per order. Een bestelling boven de €30,00 bezorgen we gratis. We hebben een minimum orderwaarde van €7,50.

Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van Post.nl, en worden van maandag t'm zaterdag geleverd. Je ontvangt een track en trace mail van MyParcel met daarin de actuele status van de bezorging. Je kunt ook kiezen om je pakket bij één van de 2600 service punten van Post.nl op te halen.

Kleine pakketten (meestal <200 gram thee, afhankelijk van de soort thee) worden met brievenbusdoos incl. tracking code verstuurd. Zo hoef je niet thuis te blijven.

Bestelling ophalen

Je kunt je bestelling ook de volgende werkdag ophalen in onze webshop op de Admiraal de Ruijterweg 344ah in Amsterdam. Afhaal bestellingen kun je vooraf online betalen. Het is niet mogelijk om bij ons cash of met pin te betalen.

Verzending binnen Europa

We verzenden ook binnen Europa. Wegens problemen met de Franse post verzenden we momenteel niet meer naar Frankrijk.

De EU verzend tarieven zijn als volgt:

De verzendkosten naar Belgie en Duitsland bedragen €4,95 per order. Een bestelling boven €100,00 bezorgen we gratis. Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van Post.nl.

Belangrijke informatie omtrent leveringen naar Belgie: Zorg ervoor dat de bestelling op dezelfde naam staat als uw naambordje. De postbeambte doet een naamcheck, wanneer de pakketnaam niet overeenkomt met het naambordje gaat de bestelling weer terug naar Nederland. Om u dubbele verzendkosten te besparen vragen we uw aandacht hiervoor.

€9,95 verzendkosten:
Denemarken, Italie, Oostenrijk, United Kingdom, Spanje, Luxemburg.

€16,00 verzendkosten:
Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Slovenie, Slowakije, Tsjechie, Zweden, Monaco.

€25,00 verzendkosten:
Griekenland, Bulgarije, Letland, Litouwen, Roemenie, Estland


Levertijd

Bestellingen binnen Nederland worden doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Mocht er een artikel niet op voorraad zijn dan zullen we je hierover berichten. Voor bestellingen buiten Nederland dien je rekening te houden met enkele dagen tot een week. 

Retour

Binnen 14 dagen na ontvangst van je producten kun je deze retourneren. Je kunt het op eigen kosten retour sturen naar ons of kosteloos naar onze winkel op de Haarlemmerdijk brengen. Tea Bar betaalt, mits er is voldaan is aan het bovenstaande, je complete aankoopbedrag terug van de geretourneerde producten binnen 14 dagen na reclamatie. Bij een gedeeltelijke retour van de order worden enkel de geretourneerde producten vergoed.

Betalen

Betalen gaat het makkelijkst met IDEAL binnen NL en SOFORT/BANKCONTACT voor Duitsland en Belgie.
Voor Paypal en Creditcard betalingen rekenen we een toeslag van €1,00.

Vooruit betalen

Je kunt ook bestellen en het bedrag overmaken naar Rabobank nr NL84RABO0144267225 tnv Tea Bar te Amsterdam. Vermeld daarbij svp altijd het referentienummer. De bestelling wordt na ontvangst van de betaling verzonden.

Vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland betaalt dan heb je het IBAN nummer van onze bank nodig, dit is NL84RABO0144267225 met BIC nummer RABONL2U.  

Wegens problemen met de Franse post verzenden we momenteel niet meer naar Frankrijk.

Recent bekeken

Geen producten

Menu