Pure Matcha

Matcha drinken is heel gezond. Drink je het liefst puur? Dan is goede kwaliteit essentieel. Bij Tea Bar bestel je de hoogste kwaliteit: Ceremonial High Grade, dat is driesterren Uji matcha uit Japan. Je herkent hoge kwaliteit matcha aan de felgroene kleur en een milde grassige smaak.  Een andere optie is de Premium matcha, dit is de op een na hoogste kwaliteit. De smaak is iets minder vol, maar de prijs ligt een stuk lager. Premium matcha...
Lees meer
 • Premium Matcha poeder 40 gram

  Premium Grade Japanse Matchapoeder, gemaakt van gemalen...
  € 13,50

  Premium Grade Japanse Matchapoeder, gemaakt van gemalen groene theeblaadjes en ontzettend gezond. 

  Deze 2 sterren premium variant is de op een na hoogste kwaliteit matcha en erg veelzijdig. Lekker om puur te drinken, maar ook erg geschikt om smoothies of matcha lattes mee te maken.

  Liever de hoogste kwaliteit? Ga dan voor de 3 sterren Ceremonial High Grade Matcha.

 • Tea Bar Matcha Organic...

  Wil je pure matcha drinken? Dan kun je het beste de hoogste...
  € 18,95

  Wil je pure matcha drinken? Dan kun je het beste de hoogste kwaliteit matcha gebruiken: de Ceremonial High Grade. Tea Bar's 3 sterren biologische en hoogwaardige Uji matcha is mild van smaak en heeft een prachtige felgroene kleur.

  Een blikje matcha bevat 30 gram en is goed voor 40-50 kopjes van 120 ml bij gebruik van een halve theelepel per kop. Tip: bewaar matcha na opening gekoeld, zo blijft deze langer goed.