• -10%

Herbal Fresh IJstheepakket

€ 19,40
€ 17,46 10% korting

Geen frisdrank, maar wel fris! Deze kruidige dorstlessers hebben het allemaal. De Mango Ginger Joy is pittig en een tikkeltje zoet, de Spring Sensation verrast met bosaardbei, popcorn en koriander. De Mon Cheri is een bedje van lindebloesem en kersensmaak.

Allemaal ultieme zomerdrankjes wanneer je ze met flink veel ijs serveert. Shop dit pakket nu met 10% korting!

>Verdien 3 punten/€ 0,75 Verdien 3 punten/€ 0,75 (Elke € 5,00 besteed = 1 punt, 1 punt = € 0,25 korting)
Uw winkelwagen bevat in totaal 3 punten die kunnen worden omgezet in een tegoedbon van € 0,75.

Dit pakket bevat 3 x 80 gram thee, goed voor 100 tot 120 koppen (ijs)thee!

Hoe maak je zelf ijsthee? Dat kan op drie manieren:

De à-la-minute methode: heel snel te serveren

Pak een grote karaf (hittebestendig) en vul deze tot de helft met kokend water. Voeg de thee toe en laat deze een paar minuten trekken. Gebruik 10-15 gram thee voor 1 liter water. Verwijder de losse thee en voeg ijskoud water en ijsklontjes toe. Laat het geheel nog even goed afkoelen. Achteraf zoeten naar smaak met agavesiroop of suikerwater.

De koude methode: voor de beste smaak

Vul een grote kan met lauw water, voeg de thee toe en roer het geheel goed. Wanneer je gebruik maakt van losse thee zorg er dan voor dat je een grote theezeef gebruikt. Dit geeft de thee voldoende ruimte om smaak af te geven aan het water. Laat de kan een nacht in de koeling staan en de volgende dag heeft de ice tea een heerlijk subtiele smaak.

De traditionele methode: 3 uur later klaar

Kook het water en laat, afhankelijk van de soort thee, het water tot 80 graden afkoelen. Voeg de thee toe en laat het wederom een paar minuten trekken. Wanneer het water op kamertemperatuur is, zet je de kan in de koelkast en binnen 3 uur kun je de ice tea serveren. (Aanzoeten ivm tannine/bitterheid thee).

Datasheet

Allergenen:
Cafeïnevrij
Allergenen:
Glutenvrij
Allergenen:
Lactosevrij
Allergenen:
Notenvrij

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Reacties (0)