Tea Bar Matcha Organic Ceremonial High Grade 30 gr. NL-bio-01
Ingrediënten:
-
Metalen blikje biologische matcha poeder van 30 gram
-
Matcha is na opening goed afgesloten nog 18 maanden lang in de koelkast te bewaren. Zie houdbaarheidsdatum op onderkant blikje.
Hoe maak je matcha?
Gebruik 1 gram (een halve theelepel) per 80 ml heet (niet kokend!) water.
Los de matcha op in een brede kom met een kleine garde of klopper. Klop een M vorm tot er een schuimlaag ontstaat en het poeder helemaal opgelost is.
Gebruik voor het beste resultaat een Matchalepel en een Matcha Klopper.
Deze Uji-matcha wordt geproduceerd door Shohokuen, een bedrijf dat hoogwaardige matcha produceert sinds 1645. Ze werden in 1915 benoemd tot leverancier van het keizerlijke hof. Hoe hoger de kwaliteit, hoe voller en rijker de smaak en hoe romiger het schuim. Onze 3 sterren matcha is biologisch geproduceerd, JAS gecertificeerd in Japan en SKAL gecertificeerd in NL.
Datasheet
- Soort:
- Matcha
- Type:
- Blikje met 30 gram biologische Uji-matcha
Specifieke referenties
- ean13
- 8718692280199
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
-
Commentaar (0)