Ceremonial High Grade Matcha Bio

€ 18,95

Wil je pure matcha drinken? Dan kun je het beste de hoogste kwaliteit matcha gebruiken: de Ceremonial High Grade. Tea Bar's 3 sterren biologische en hoogwaardige Uji matcha is mild van smaak en heeft een prachtige felgroene kleur.

Een blikje matcha bevat 30 gram en is goed voor 40-50 kopjes van 120 ml bij gebruik van een halve theelepel per kop. Tip: bewaar matcha na opening gekoeld, zo blijft deze langer goed. 

Ingrediënten:

  • Metalen blikje biologische matcha poeder van 30 gram

  • Matcha is na opening goed afgesloten nog 18 maanden lang in de koelkast te bewaren. Zie houdbaarheidsdatum op onderkant blikje.

Hoe maak je matcha?

Gebruik 1 gram (een halve theelepel) per 80 ml heet (niet kokend!) water. 

Los de matcha op in een brede kom met een kleine garde of klopper. Klop een M vorm tot er een schuimlaag ontstaat en het poeder helemaal opgelost is. 

Gebruik voor het beste resultaat een Matchalepel en een Matcha Klopper. 


Deze Uji-matcha wordt geproduceerd door Shohokuen, een bedrijf dat hoogwaardige matcha produceert sinds 1645. Ze werden in 1915 benoemd tot leverancier van het keizerlijke hof. Hoe hoger de kwaliteit, hoe voller en rijker de smaak en hoe romiger het schuim. Onze 3 sterren matcha is biologisch geproduceerd, JAS gecertificeerd in Japan en SKAL gecertificeerd in NL.

Datasheet

Soort:
Matcha
Type:
Blikje met 30 gram biologische Uji-matcha

Specifieke referenties

ean13
8718692280199

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Reviews (0)

Related articles on blog