• -50%

NO WASTE PAKKET

€ 35,00
€ 17.50 50% korting

Wij geloven dat we ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld door verspilling tegen te gaan en daarom hebben we dit pakket samengesteld met zorgvuldig geselecteerde thee en soms ook accessoires die verkeerd verpakt waren, niet meer in ons assortiment thuis horen of tegen de houdbaarheidsdatum aan zitten. Elk pakket is een verrassing!

LET OP: De afbeelding van het product op de website kan afwijken van het werkelijke product. We willen u er op wijzen dat onze verpakking ook No Waste is.

Max. 2 pakketten per klant.

UITVERKOCHT

chat Reviews (5)

Wat de klanten van Teabar.nl vinden van deze thee:

Welkom bij ons No Waste Thee Pakket! Wij geloven dat we ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld door verspilling tegen te gaan en daarom hebben we dit pakket samengesteld met zorgvuldig geselecteerde thee en soms ook accessoires die gered zijn van verspilling.

Elk pakket is een verrassing en bevat verschillende soorten thee en accessoires die we hebben gered van verspilling. Denk hierbij aan thee die te veel is verpakt voor pakketten of uit ons assortiment gaat Ook hebben we soms accessoires toegevoegd die misschien niet meer verkocht konden worden, maar nog steeds functioneel zijn en perfect zijn om verspilling tegen te gaan.

Met ons No Waste Thee Pakket kun je genieten van heerlijke thee terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld. En wie weet ontdek je nog nieuwe smaken en accessoires die je anders misschien niet had geprobeerd!

Let op: hoewel elk pakket een verrassing is, kan het voorkomen dat tijdens het aanvullen van de pakketten dezelfde thee wordt toegevoegd aan meerdere pakketten in dezelfde ronde. 

Datasheet

Soort:
Theepakket

Specifieke referenties

ean13
8718692285576