Werken bij TEA BAR?  

Wij bieden je; 

- Een fijne werkomgeving aan de Baarnsche Dijk

- Een klein team met grote (duurzame) ambities

- Leuke banen en stages met veel afwisseling

- Goede arbeidsvoorwaarden 

- Eindeloos veel lekkere thee

Interesse in 1 van de onderstaande uitdagingen?

Stuur je cv en motivatie naar info@teabar.nl tav Fenje Bolt 

STAGES 

Stage Duurzaam Ondernemerschap

-Je meet de sociale en duurzame impact die Tea Bar in haar bedrijfsprocessen maakt op basis van een internationaal vastgesteld protocol.

- Hoe je dit doet? Met hulp van je stage begeleider beantwoord je vragen over de interne processen, het beleid ten aanzien van klanten, medewerkers en milieu en de inkoop van producten.

- De onderzoeksresultaten vat je samen in een handboek. 

JIJ : houdt van puzzelen, gestructureerd werken, durft door te vragen als je iets niet begrijpt, legt graag processen vast en hebt een zelfstandige werkhouding.

Je zit in de 3e of 4e jaar van je studie HBO en bent op zoek naar praktijkervaring in het duurzame segment. De stage periode is 3-6 maanden en je ontvangt een marktconforme stage vergoeding. 

Stage Social Marketing

Je ondersteunt onze marketing manager met de creatie en het inplannen van content voor IG en FB en het uitwerken van de content kalender voor Tea Bar, David Rio Chai en SuperLatte

- Tea Bar start een Brand Representing programma - jij werkt mee aan de opstart van dit ambassadeurs programma door de campagne uit te werken en te beheren.

JIJ: maakt graag mooie beelden, wil je ontwikkelen binnen social media marketing en online business. Je hebt interesse in marketing automation en verbinden van een community. 

Je hebt ervaring met Photoshop, Canva of een soort gelijk programma. Je zit minimaal in je tweede jaar van je studie. De stage periode is 3-6 maanden en je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

VACATURES

Magazijn Medewerker part-time

Voor het inpakken en ompakken van onze thee en de theepakketten zoeken we een zelfstandig werkende magazijnmedewerker.

Je taken bestaan uit;

- het vullen van zakken thee, handmatig en machinaal.

- het opbouwen van pallets en het in-en uitpakken van voorraad.

- Het volgen van inpak en schoonmaak procedures 

- Het aansturen en controleren van een jong team van theevullers.