Chai Latte in de horeca

- Categorie Alle blogs

Lekkere chai serveren zonder gedoe?

David Rio heeft een uitgebreid assortiment aan Chai latte poeders. Allen vernoemd naar een beschermde diersoort. Voor de consument verkoopt Tea Bar samples voor 2 koppen en blikken van ca. 400 gram (genoeg voor 20 koppen).

Voor horeca en grote chai fans hebben we onze XL's. Potten van 1800 gram. Genoeg om 80 tot 100 koppen chai meet te maken.

Wat is chai latte?

Chai Latte is een verwarmende drank op basis van opgeschuimde melk, zwarte thee en specerijen zoals kaneel, kardemom, gember en anijs. David Rio chai is een premium chai uit de Verenigde Staten. Opgericht in 1996 en inmiddels een van de grootste chai merken wereldwijd.

De lekkerste Chai Latte kopen voor je restaurant of lunchroom

David Rio Chai Latte is Tea Bar's bestverkochte chaipoeder en verkrijgbaar in meerdere varianten. De Tiger chai is de populairste. Een echte chai latte classic met veel pit en een goede zoetbalans. Ook de vegan Power Chai en de suikervrije Orca Chai Latte zijn favorieten van onze (horeca) klanten.

De XL chai's zijn handige bussen van ca. 1800 gram, genoeg voor ruim 80-100 koppen chai. Een chai latte bereid je erg eenvoudig. Voeg 2 kleine eetlepels chai poeder toe aan een beker opgeschuimde melk. Even roeren en de chai is klaar om uit te serveren.

Gratis chai samples aanvragen

Nieuwsgierig naar Chai Latte voor jouw zaak? Vraag gratis samples via verkoop@teabar.nl of telefonisch via 020-3020 782. Ons chai assortiment en scherpe horecaprijzen zijn te bekijken op onze horeca site https://www.horeca-teabar.nl.

Een Chai Latte is razendsnel te bereiden. Bekijk hier de How to chai 

Share this content