Opslaan
€2,00

Yummy Mummy Pakket Met Zeef

OrDf,EB,frBl,MnCH|VRPKT|KRT|ZF

Nieuw product

Op zoek naar een kraamcadeau voor de zwangere of net bevallen moeder? Dit cadeaupakket bevat 4 blikjes cafeïnevrije thee die perfect zijn voor de 'new mom', plus een handige zeef. Het pakket is inclusief cadeauverpakking en een gratis advieskaart over zwangerschap & thee. Goed voor zeker 70 koppen thee!

Tijdelijke aanbieding

€20,95

€22,95

Schrijf je recensie

Yummy Mummy Pakket Met Zeef
We vinden het heel fijn als je onze thee wilt reviewen. Zo help je andere nog beter hun keuze te maken. Wil je je review liever zonder achternaam plaatsen? Log dan eerst uit en kies daarna een ' zelfgekozen' naam boven je recensie. Alvast veel dank.

Schrijf je recensie

 
Product reacties (0)

Info & Specificaties

 
Meer informatie

Alle theesoorten in het Yummy Mummy pakket zijn kruiden die geschikt zijn voor zwangere vrouwen. Het pakket bevat de volgende theesoorten:

Energiebooster: kruidenthee met gember en citroengras. Gember is oppeppend en brengt kracht. Precies wat je nodig hebt als je gaat bevallen.

Frambozenblad: bevat veel ijzer, goed voor de bevalling en/of borstvoeding. Drink vanaf 32 weken en tijdens de borstvoeding. Max 4 koppen per dag

Mon Cheri: Een lichtzoete kruidenmix, lekker voor het slapengaan. Mon cheri bevat rustgevende lindebloesem.

Orange Nightfall: zwarte decaf thee met sinaasappel. Deze thee bevat geen cafeïne en kan ook 's avonds gedronken worden.

Elk blikje bevat tussen de 30 en 50 gram thee

Onze klanten vragen ons vaak hoe we onze theeën decafeïneren. In tegenstelling tot andere theebedrijven die methyleenchloride gebruiken, een chemisch oplosmiddel met gerapporteerde gezondheidsrisico's, gebruiken we kooldioxide, een natuurlijk alternatief voor methyleenchloride. Het is voor Tea Bar belangrijk dat tijdens het decaf proces de smaak en kwaliteit van onze thee zoveel mogelijk behouden blijft.

Om meer informatie te geven over hoe een kooldioxide-decafeïneringsproces werkt: in een afgesloten kamer worden bevochtigde theebladeren blootgesteld aan CO2 onder druk, dat onder druk vloeibaar is geworden.

De vloeibaar gemaakte CO2 bindt zich met de cafeïnemoleculen in de bladeren en na een paar uur wordt de vloeistof afgegoten en wordt de thee gedroogd, waarbij zowel de CO2 als de cafeïne verdampt.

Omdat cafeïne de enige gereduceerde verbinding is, laat dit proces de behandelde theebladeren meer intact en smaakvol dan alle andere methoden.

Hier lees je meer over zwangerschap en thee.

 
Specificaties
Cadeau:Theepakketten
Type:Theepakket voor de zwangere of pasbevallen vrouw, met zeef en advieskaart

Tea Bar spaarsysteem

Bij Tea Bar kun je Tea miles sparen. Het spaarsysteem werkt als volgt:

  • Bij iedere besteding van 5 euro ontvang je een Tea Mile
  • Iedere Tea mile is € 0,25 waard
  • De Tea miles zijn in te wisselen bij iedere bestelling vanaf €7,50, ga hiervoor naar "Mijn Tea Miles"
  • De Tea miles zijn onbeperkt geldig en worden bijgeschreven nadat de order is verstuurd
  • Wil je zien hoeveel Tea miles je hebt gespaard? Ga dan naar  "Mijn Tea Miles"

Menu