Verzending binnen NL (DHL) €3,95, gratis bij orders vanaf €39,-

Voor 21.00 uur besteld (op werkdagen), de volgende dag in huis. Op zondag wordt niet bezorgd. We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De verzendkosten bedragen €3,95 per order. Een bestelling boven de €39,- bezorgen we gratis. Indien je een kortingscode inlevert en onder het minimale bedrag voor gratis verzending komt, wordt er opnieuw €3,95 verzendkosten in rekening gebracht.

We hebben een minimum bestelwaarde van 10 euro exclusief verzendkosten.Verzending België: €4,95, gratis bij orders vanaf €39,-

Belangrijke informatie omtrent leveringen naar België:  zorg ervoor dat de bestelling op dezelfde naam staat als uw naambordje. De postbeambte doet een naamcheck, wanneer de pakketnaam niet overeenkomt met het naambordje gaat de bestelling weer terug naar Nederland.

Verzending Duitsland: €4,95, gratis bij orders vanaf €50,-


Overige verzending Europa

Momenteel ondervinden we hinder in de Franse postbezorging. We bezorgen daarom tijdelijk niet naar Frankrijk. Onze welgemeende excuses.


€9,95 verzendkosten:
Denemarken, Italie, Oostenrijk, United Kingdom, Spanje, Luxemburg.

€16,00 verzendkosten:
Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Slovenie, Slowakije, Tsjechie, Zweden, Monaco.

€25,00 verzendkosten:
Griekenland, Bulgarije, Letland, Litouwen, Roemenie, Estland

Levertijd

Bestellingen voor 21.00 uur besteld worden de volgende dag geleverd. Op zondag worden er geen pakketten bezorgd. Mocht er een artikel niet op voorraad zijn dan zullen we je hierover berichten. 

Retour

Binnen 14 dagen na ontvangst van je producten kun je deze retourneren. Tea Bar betaalt, mits er is voldaan is aan het bovenstaande, je complete aankoopbedrag terug van de geretourneerde producten binnen 14 dagen na reclamatie. Bij een gedeeltelijke retour van de order worden enkel de geretourneerde producten vergoed. Meld een retour altijd aan via klantenservice@teabar.nl en bewaar het afgiftebewijs van de retourzending. De verzending van je retour is op eigen kosten.

Ons Retouradres is:

Business Centrum 't Gooi tav Tea Bar

Baarnsche Dijk 4E

3741LR Baarn

Betalen

Ideal

Betalen gaat het makkelijkst met IDEAL binnen NL en SOFORT/BANKCONTACT voor Duitsland en Belgie.

Bankoverschrijving

Je kunt ook bestellen en het bedrag overmaken naar Rabobank nr NL84RABO0144267225 tnv Tea Bar te Amsterdam. Vermeld daarbij svp altijd het referentienummer. De bestelling wordt na ontvangst van de betaling verzonden.

Klarna

Als je kiest voor betalen met Klarna krijg je van Klarna een factuur. Dit is meestal een paar dagen nadat je bestelling verzonden is. Deze factuur ontvang je via de mail van Klarna zelf. Deze factuur betaal je aan Klarna binnen 14 dagen. Je kunt het naar hen overmaken of via de Klarna app betalen. 

Betalen vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland betaalt dan heb je het IBAN nummer van onze bank nodig, dit is NL84RABO0144267225 met BIC nummer RABONL2U.